CVU uitvaartcentrum ‘Capella’ is een voormalig kerkgebouw dat omgedoopt is tot een zeer fraai afscheidshuis met alle voorzieningen om een passend afscheid te verzorgen. Zelfs een authentiek pijporgel is beschikbaar. De ruimtelijke inrichting met kleurrijke details stelt u op uw gemak tijdens uw bezoek. Uiteraard is het rouwcentrum geheel rolstoelvriendelijk.

Vanzelfsprekend zal het u en uw gasten niet aan een warm welkom ontbreken. Onze toegewijde medewerkers zijn er voor u. Op de achtergrond als dat gepast is, naast u als het nodig is.

Omdat elk afscheid uniek is moet dat van uw dierbare ook bijzonder zijn. Daarom organiseren wij elk afscheidsmoment per familie afzonderlijk en vinden bijeenkomsten niet gelijktijdig met andere gebruikers plaats.

En wenst u voor een persoonlijke invulling van het afscheid eigen attributen of een foto(’s) van de overledene mee te nemen, dan zijn deze vanzelfsprekend welkom.

Mieke Leentjes

Mieke Leentjes

gastvrouw

Past een thuisopbaring u beter? Ook dan zorgen wij met onze expertise voor een waardig afscheid. Wilt u elders dan bij CVU gebruik maken van een afscheidslocatie? Geen probleem. Wij arrangeren de plek van uw keuze.

De naam ‘Capella’ lijkt weliswaar op Capelle, echter is het de naam van een heldere ster die rond middernacht in het noordwesten staat en tot het sterrenbeeld Voerman behoort.

Een ster die, symbolisch aan onze dienstverlening, nooit onder gaat en er altijd (voor u) is.

  • ruimtelijk
  • gescheiden ontvangst
  • warm welkom
  • rolstoelvriendelijk